• 1

logo Boerdrij de zalm

Een vergadering is geslaagd als het gevoel goed is. En dat kan bij Boerderij de Zalm.
In een prettige ambiance kun je hier kleinschalige bijeenkomsten houden, zoals heidesessies of vergaderingen. Welke reden je ook hebt om met een groep bij elkaar te komen, wij garanderen je een bijzondere plek en persoonlijke service. Mocht je meer nodig hebben, zoals catering, sprekers, teambuildingonderdelen, etc, we helpen je graag. Wil je in plaats van een buffet, tapas, een picknick, bbq of iets anders? Alles kan, leuk! We hebben verschillende partners die allemaal graag werken met pure, streek- en biologische producten. Ook bij de invulling van een leuke workshop, denk hierbij vilten, wijnproeverij, meditatie, schilderen, beeldhouwen, taarten, high tea of bonbons maken enzovoorts. We denken graag mee voor de juiste invulling van jouw bijeenkomst.
Wij bieden je graag deze extra mogelijkheden, inclusief overnachtingen.
Maar misschien heb je alleen maar de plek nodig of wil je de invulling zelf regelen. Dat kan natuurlijk ook. Neem gewoon contact op om eens te informeren. Jij en je gasten zullen nog lang napraten over deze fijne ontmoetingsplek.

DEELKAMER(2-8 pers.  32 m2 )
De deelkamer werd ooit gebruikt bij het hooien, maar biedt nu een intieme landelijke sfeer voor inspirerende workshops of vergaderingen. Dit is een ideale plek voor kleine groepen. Het beschikt over een grote tafel, een toilet en een relax hoekje voor ontspanning. In de minikeuken kun je zelf je versnaperingen klaarmaken of wij regelen dat voor je. Op het terras kun je loungen. Of ga lekker werken onder de notenboom. Ruimte genoeg!

Zalm 1

Zalm 2

GRAANSCHUUR        (max 20 pers.  72 m2 )
Vergaderen, trainen of werken in stoer boerenchic met genoeg ruimte om je heen, dat biedt de graanschuur. Het beschikt over een aparte keuken met afwasmachine, toiletten, een ruime comfortabele zithoek en openslaande deuren naar het boerenerf. En voor het afsluiten van de dag is er de minibar. De flexibele tafelindeling biedt net wat nodig is: een creatieve workshop, heidesessies of procesfacilitator. Over deze inspirerende plek wordt nog lang nagepraat, daar kun je van op aan. Meer informatie, bel of email ons gerust!

Zalm 3Zalm 4

Speciaal voor OCMN card leden, deze leden krijgen 15% korting op de zaalhuur.

  • Graanschuur vanaf 2 personen tot 20 personen (2 dagdelen, normale prijs:  €295,00 exclusief 21% BTW
  • Deelkamer vanaf 2 personen tot 8 personen (2 dagdelen, normale prijs: €160,00 euro exclusief 21 % BTW

Ontmoet en geniet!

Boerderij de Zalm | Pothuizerweg 19 | 3998 NB Schalkwijk | Tel. 06 155 20 416 | Astrid van Bennekom

#OCMN Actueel

Met #OCMN Actueel krijg je paar keer per maand relevant nieuws over activiteiten van OCMN en ondernemers verbonden aan het netwerk. Stay Connected!

Utrechtse Euro

logo utrechtse euro

De OCMN organisatie en steeds meer Cardhouders nemen deel aan de Utrechtse Euro

OCMN - Data Collectief ambassadeur

logo datacollectief

Bedrijfsbanners