Werken bij Ondernemers Conferenties Midden Nederland

Stageplaatsen, zelfstandig professionals, herintreders, werkervaringsplaatsen

Bij OCMN zijn er doorlopend werkervaringsplaatsen beschikbaar. Daarmee wordt het mogelijk gemaakt om enthousiaste mensen een werkplek te bieden waarmee zij praktijkervaring opdoen of simpelweg om in een werkomgeving actief te blijven waar dat elders niet altijd mogelijk is.

Zo zijn er de afgelopen jaren al menige re-integranten weer in een gezond werkritme gekomen door een werkplek bij OCMN. En bovenal zijn zij nu weer volledig terug kunnen keren als werkenemer in een functie die bij hen past.

Ook voor herintreders en voor enthousiaste mensen die van vakgebied willen wisselen maar daar tijd voor nodig hebben om de juiste ervaring op te doen is er altijd wel plaats.

Het gaat hier om onbezoldigde functies. Daar tegenover staat dat men volwaardig mee kan werken en verantwoordelijkheid krijgt en mag dragen voor zover men dat wilt, haalbaar of wenselijk acht. Natuurlijk is geld belangrijk en noodzakelijk. Maar uiteindelijk wil ieder mens zich gewaardeerd voelen, als een volwaardige werknemer serieus genomen worden en een zinvolle bijdrage leveren op basis van zijn of haar competenties. Als OCMN hebben wij de mogelijkheid om daar in te voorzien.

Als medewerker bij OCMN maak je volwaardig deel uit van het organisatieteam en kom je direct in beeld bij de honderden ondernemers, vakspecialisten en bedrijven van het OCMN netwerk. Daar zit onze toegevoegde waarde. Daar mag jij deel vanuit maken. Daar zit jouw winst. En als jij een enthousiaste persoonlijkheid bent die even een kans nodig heeft, dan investeren wij met enthousiasme onze tijd en energie in jou.

Peter R. Klink
Management OCMN

OCMN is als Leerbedrijf erkend door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

Daarmee bieden wij studenten een goede en veilige werkplek die aansluit bij de opleiding. De student oefent het beroep uit waarvoor deze in opleiding is, met de werkprocessen en werkzaamheden die daarbij horen.

Logo Stagemarkt.nl Vind je ideale stage of leerbaan!

De beschikbare stageplaatsen staan op de Stagemarkt.nl website.

Mocht de link niet werken, zoek dan op Stagemarkt.nl naar Teim te Nieuwegein (TEiM is het "moederbedrijf" van OCMN)