Themagesprekken

Maandelijks tijdens de online conferenties worden er themagesprekken gehouden. Dit op de donderdag voorafgaand aan de 1e vrijdag van de maand. De gesprekken zijn van 10:00 - 11:00 en van 15:00 - 16:00 uur. De themagesprekken zijn online te volgen via het Hopin platform https://hopin.com/explore/search?q=ocmn

De themagesprekken zijn inhoudelijk van aard met de nadruk op het ondernemerschap van de gastspreker met veel aandacht voor zijn / haar persoonlijkheid, drijfveren en karaktertrekken. Een mooie gelegenheid om diepgaand kennis te maken met ondernemers verbonden aan het OCMN ondernemersnetwerk.

profielfoto suzanne meijers arbeidsrecht advocaat

Het derde themagesprek is met Peter van Deutekom, eigenaar van de firma Mirada B.V.

Tijdens het themagsprek gaat hij kort in gesprek met Peter Klink over zijn ondernemerschap en de ontwikkeling van Time IT.

Het gesprek is voorafgaand aan zijn sessie, waar hij een live demo van Time IT zal geven. Ook vertelt hij tijdens de sessie over de mogelijke toepassingen hiervan. Zo zal hij meer vertellen over "CaaS" ofwel Contractmanagement-as-a-Service.

Na afloop zal de stand aansluitend open gezet worden, waarbij je Peter kunt benaderen, vragen kunt stellen of onderzoeken wat hij voor jou kan betekenen.

Wanneer: vrijdag 4 december 2020 van 10:30 uur tot 10:45 uur

 Aanmelden via: https://hopin.com/events/ocmn-conferentie-december-2020


 

profielfoto suzanne meijers arbeidsrecht advocaat

Bij het tweede themagesprek zal Rudy van Veen, eigenaar van de firma VZ Administratie & Winstadvisering, aanschuiven. Rudy is een gecertificeerde Profit first professional.

Tijdens het themagesprek zal hij vertellen hoe hij tot zijn ontwikkeling tot ProfitFirst professional is gekomen. Op basis van zijn ervaring, kennis en inzichten helpt hij zelfstandigen en ondernemers in het MKB het bedrijf financieel gezond en winstgevend te maken en te houden.  "Slapeloze nachten over financiën wil je niet ervaren toch?" Aldus Rudy die dat in zijn dagelijkse praktijk met ondernemers vaak toch te horen krijgt en daar nu een oplossing voor heeft.

Wanneer: donderdag 3 december 2020 15:00 uur tot 16:00 uur

Aanmelden via: https://hopin.com/events/ocmn-conferentie-december-2020


 

profielfoto suzanne meijers arbeidsrecht advocaatIs het hebben van personeel een zegen of een vloek?

Je bent gaan ondernemen om te doen wat je leuk vindt. En dus niet om je al te veel bezig te houden met de juridische kant van personeel. Ieder zijn vak. Maar als je vooraf enige kennis van zaken hebt, is de kans groter dat je problemen vooraf zoveel mogelijk voorkomt of op zijn minst herkent.

Daarom legt arbeidsrecht advocaat Suzanne Meijers in haar boek ‘Geen gedoe met personeel – Arbeidsrecht voor ondernemers‘ aan de hand van praktijkvoorbeelden uit hoe je handelt vanaf het aannemen van personeel tot het afscheid nemen ervan. En heeft zij negen (!) checklists toegevoegd om het je nog gemakkelijker te maken.

Tijdens het eerste themagesprek gaan Suzanne Meijers en Peter Klink in gesprek om te praten over hoe je gedoe met personeel voorkomt en hoe je het arbeidsrecht in je voordeel laat werken.

Wanneer: donderdag 3 december 2020 van 10:00 uur tot 11:00 uur

Aanmelden via: https://hopin.com/events/ocmn-conferentie-december-2020