Homepage Header

ocmn kleinbedrijf business meeting 300x200

VZAW_Stand.png

VZ Administratie & Winstadvisering zorgt voor financieel overzicht en rust in je onderneming en we zorgen samen met jou dat je jaarlijks 20% meer winst behaald.

Wij laten je op een simpele manier zien wat er administratief binnen jouw bedrijf plaatsvindt en mogelijk is. Hierdoor krijg je grip op de financiën en is adequate sturing mogelijk. Persoonlijk contact en kennis van jouw bedrijf en de personen hierachter zijn hierbij belangrijke uitgangspunten.

 

 

PA_Producties_stand.png

Wij zijn dé flexibele AudioVisuele serviceverlener voor bedrijven!

Al ruim 25 jaar is P&A Producties toonaangevend in het verzorgen van audio, licht, beeld en (streaming) video bij presentaties, (bedrijfs)feesten, evenementen, uitvaarten en nog veel meer. Van topkwaliteit speakers tot een enorme verlichte dansvloer en alles wat er tussen zit, wij verzorgen het graag voor u!
Ook kunt u bij ons gebruik maken van onze volledig ingerichte high-tech streaming studio, die van alle gemakken en technologie is voorzien. 

Time_IT_Stand.png

Mirada BV is een organisatie die andere bedrijven helpt met project / programmamanagement. De eigenaar van dit bedrijf, Peter van Deutekom, is al meer dan 35 jaar werkzaam in de IT-branche. Hij heeft, op basis van veel ervaring in het veld, het product Time IT ontwikkeld.

Wij helpen (IT-) organisaties om een ​​verzameling van activiteiten / planning efficiënt te managen, wat garant staat voor veel tijd en dus geldbesparing. Veel organisaties gebruiken Excel maar dat is allemaal statisch, foutgevoelig en tijdrovend.

We zijn in staat om een ​​verzameling van activiteiten of taken op een gestructureerde manier uit te voeren, ongeacht de branche, in realtime met allerlei innovatieve communicatie, toegevoegde opmerkingen en links met documenten / werkinstructies.

Stand_Paula.png
Wanneer mijn opdrachtgevers zicht- en vindbaar zijn op Internet, ben ik pas tevreden!
Als je trots bent op je onderneming en jij jouw bedrijf het bekijken waard vindt.. en bovendien de passie voelt om te groeien, zijn er genoeg geavanceerde technieken in te zetten om jouw bedrijf in het zonnetje te zetten!

Sinds 2013 zet ik, Paula de Boer, mijn vakkennis op het gebied van online communicatie, Public Relations, mijn taaltalent en creativiteit in om over te brengen op ondernemers en hen te ondersteunen, in welke branche dan ook!

Met mijn bedrijf – Pride & Proud PR en Communicatie – wil ik ertoe bijdragen dat bedrijven zich on- en offline optimaal kunnen profileren.
Mijn opdrachten zijn zeer divers, maar allen gebaseerd op PR, promotie, communicatie, social media support, contentmanagement, redactie en SEO copywriting.
Ik ontwikkel en geef Social Media Trainingen maar beheer daarnaast voor opdrachtgevers, uit zeer diverse vakgebieden, het Social Media Management.
In mijn workshops leer ik ondernemers en particulieren hoe zij Twitter, Facebook, LinkedIn en Pinterest effectief kunnen inzetten om relaties te leggen, een baan te vinden, klanten te werven of omzet te genereren.

Daarnaast ontwikkel ik aantrekkelijke moderne websites en schrijf SEO webteksten, redigeer teksten en geef advies over tools zoals bijvoorbeeld een Google 360° Tour, Social hotspot en Google Mijn Bedrijf. Ik werk nauw samen met vakkundige fotografen, app-ontwikkelaars, grafische vormgevers en webdesigners om tot een mooi resultaat te komen.

Mocht je in je netwerk mensen kennen die belangstelling hebben voor een uitgebalanceerde 'Workshop op maat' of mijn ondersteuning of expertises hard nodig hebben, kom ik graag met hen in contact.
Eén telefoontje of berichtje is voldoende!
 

EHBOdoos_Stand.png

Raad van Advies stand

De OCMN RvA kenmerkt zich door een gestructureerde aanpak die begint met een uitgebreide intake. Met deze intake ontstaat een helder beeld van kansen, bedreigingen, sterke en zwakke aspecten die invloed hebben op de groei van de onderneming.

Het intake verslag wordt door de leden van de Raad van Advies beoordeeld en besproken. Vervolgens wordt er een voorstel gedaan voor op welke gebieden en met welke specialisten een groeitraject kan worden ingezet. Daarbij krijg je meteen inzicht in de benodigde investering in tijd en geld voor de optimale inzet van advies- en ondersteuningswerkzaamheden van de betrokken specialisten.

 

VitaalWerktBeter stand

Experts in werkgeluk en vitaal ondernemen

Eigenlijk willen we allemaal hetzelfde: werken met plezier. Voor een werknemer betekent dit iets anders dan voor jou, als ondernemer. Bij VitaalWerktBeter kennen jouw uitdagingen waar jij als ondernemer mee te maken hebt. We kennen ook de zorgen van jouw mensen. En we weten dat jullie elkaar heel hard nodig hebben. Vandaar dat we oplossingen hebben waar iedereen blij van wordt. Jouw werknemers met meer plezier aan het werk en jij kunt zorgeloos en succesvol ondernemen.

Waar we het voor doen

Het is onze missie om ondernemers en werknemers genoeg vitaliteit, oftewel levenslust en energie, te laten ervaren om plannen te kunnen verwezenlijken en plezier in het werkende leven te ervaren.

Wat ons beweegt

We moeten allemaal langer hard werken in een wereld die steeds sneller verandert. Dan is een leven lang LEUK werken belangrijk. Mensen willen trots zijn, een zinvolle bijdrage leveren en zich verantwoordelijk voelen. Sta je positief in het leven, dan geeft dat vertrouwen en creëer je mogelijkheden en kansen voor jezelf en anderen.

Doeltreffend en blijvend effectief

We geloven niet in ingewikkelde methodieken en tools; de oplossingen liggen vaak voor het oprapen als je weet waar je naar zoekt. Een goed gesprek is daarom het halve werk. Daarna het noodzakelijke repareren en je vooral richten op de mogelijkheden en je mensen. Jouw mensen zijn immers je bedrijf. Op die manier breng je de levensenergie (terug) in jouw organisatie. Dat is de aanpak waar ik voor sta.

Krachten bundelen

Bij VitaalWerktBeter kun je vertrouwen op een brede kennis en ervaring op het gebied van human resources, verzuim en vitaliteit. Krachten worden gebundeld door samen te werken met partners die hetzelfde DNA hebben als VitaalWerktBeter®. Hierdoor leveren we maatwerk en een krachtig, compleet pakket.

 

 

Fit20 Stand

Fit20 is een unieke manier om gezond en sterk te worden. We denken nog vaak dat om gezond te worden we ons op zijn minst een paar uur per week in het zweet moeten werken. fit20 laat zien dat dit ook anders kan. Bij fit20 train je namelijk maar 20 minuten per week. Heel makkelijk om als een vast moment in je week te plannen. Je traint altijd onder begeleiding. Je transpireert niet of nauwelijks. Omkleden of naderhand douchen is daarom niet nodig. Je hoeft geen cardio te doen. En je hebt snel en frequent ongelooflijk goed resultaat.