VZAW_Stand.png

VZ Administratie & Winstadvisering zorgt voor financieel overzicht en rust in je onderneming en we zorgen samen met jou dat je jaarlijks 20% meer winst behaald.

Wij laten je op een simpele manier zien wat er administratief binnen jouw bedrijf plaatsvindt en mogelijk is. Hierdoor krijg je grip op de financiën en is adequate sturing mogelijk. Persoonlijk contact en kennis van jouw bedrijf en de personen hierachter zijn hierbij belangrijke uitgangspunten.

 

 

PA_Producties_stand.png

Wij zijn dé flexibele AudioVisuele serviceverlener voor bedrijven!

Al ruim 25 jaar is P&A Producties toonaangevend in het verzorgen van audio, licht, beeld en (streaming) video bij presentaties, (bedrijfs)feesten, evenementen, uitvaarten en nog veel meer. Van topkwaliteit speakers tot een enorme verlichte dansvloer en alles wat er tussen zit, wij verzorgen het graag voor u!
Ook kunt u bij ons gebruik maken van onze volledig ingerichte high-tech streaming studio, die van alle gemakken en technologie is voorzien. 

Time_IT_Stand.png

Mirada BV is een organisatie die andere bedrijven helpt met project / programmamanagement. De eigenaar van dit bedrijf, Peter van Deutekom, is al meer dan 35 jaar werkzaam in de IT-branche. Hij heeft, op basis van veel ervaring in het veld, het product Time IT ontwikkeld.

Wij helpen (IT-) organisaties om een ​​verzameling van activiteiten / planning efficiënt te managen, wat garant staat voor veel tijd en dus geldbesparing. Veel organisaties gebruiken Excel maar dat is allemaal statisch, foutgevoelig en tijdrovend.

We zijn in staat om een ​​verzameling van activiteiten of taken op een gestructureerde manier uit te voeren, ongeacht de branche, in realtime met allerlei innovatieve communicatie, toegevoegde opmerkingen en links met documenten / werkinstructies.

EHBOdoos_Stand.png

Raad van Advies stand

De OCMN RvA kenmerkt zich door een gestructureerde aanpak die begint met een uitgebreide intake. Met deze intake ontstaat een helder beeld van kansen, bedreigingen, sterke en zwakke aspecten die invloed hebben op de groei van de onderneming.

Het intake verslag wordt door de leden van de Raad van Advies beoordeeld en besproken. Vervolgens wordt er een voorstel gedaan voor op welke gebieden en met welke specialisten een groeitraject kan worden ingezet. Daarbij krijg je meteen inzicht in de benodigde investering in tijd en geld voor de optimale inzet van advies- en ondersteuningswerkzaamheden van de betrokken specialisten.

 

Fit20 Stand

Fit20 is een unieke manier om gezond en sterk te worden. We denken nog vaak dat om gezond te worden we ons op zijn minst een paar uur per week in het zweet moeten werken. fit20 laat zien dat dit ook anders kan. Bij fit20 train je namelijk maar 20 minuten per week. Heel makkelijk om als een vast moment in je week te plannen. Je traint altijd onder begeleiding. Je transpireert niet of nauwelijks. Omkleden of naderhand douchen is daarom niet nodig. Je hoeft geen cardio te doen. En je hebt snel en frequent ongelooflijk goed resultaat.