Nieuws

Verbouwing #OCMN Secretariaat wordt mooi

De werkzaamheden aan het bedrijfspand waar ook het #ocmn secretariaat is gevestigd gaan voorspoedig. De kozijnen zijn inmiddels allemaal vervangen en de gevel is vernieuwd met mooi houtwerk. Aan het gehele pand wordt verder nog veel gewerkt. Zo wordt de benedenverdieping volledig opnieuw ingericht als "zicht-lokatie" ideaal voor de vestiging van een winkel met etalage.

Wil je ook in contact komen met ondernemers actief in Midden-Nederland? Kom langs, aanmelden via: https://ocmn.eventbrite.nl 

ocmn verbouwing kantoor 20180711 101430

OCMN PubQuiz blijkt tot goede contacten te leiden

De OCMN PubQuiz is door vrijwel alle deelnemers als leuk en gezellig ervaren. Maar bovenal is het een goede manier van netwerken gebleken. Spelenderwijs werden er aan de tafels nieuwe contacten gelegd. Daarbij leerde men elkaar door het wedstrijdelement meteen beter kennen. Uit de peiling gehouden onder de deelnemers is gebleken dat het houden van een PubQuiz voor herhaling vatbaar is. Dit met het verzoek cq idee om de vragen de volgende keer rond de bedrijfsactiviteiten van de deelnemende ondernemers te formuleren. Daar gaan we mee aan de slag als #ocmn organisatie. Wil je ook ondernemers ontmoeten die actief zijn in Midden-Nederland? Zie https://ocmn.eventbrite.nl 

ocmn pubquiz 20180706 095920ocmn pubquiz 20180706 095928

OCMN Juli bijeenkomst 6/7/2018 bij DownUnder te Nieuwegein

quiz time picture by pixabay.com

Het wordt een mooie bijeenkomst om te netwerken met ca 50 deelnemers. (waarvan er 24 deelnemen aan de PubQuiz).

PUBQUIZ DEELNEMER? ZORG DAT JE OM 09:00 UUR AANWEZIG BENT!
Tijdens de bijeenkomst wordt er een PubQuiz gehouden waarvoor de maximale inschrijflimiet van 24 personen reeds is bereikt. De deelnemers wordt verzocht tijdig, om 09:00 uur, aanwezig te zijn zodat we stipt opm 09:30 met de PubQuiz kunnen beginnen. De PubQuiz wordt gehouden in de Serre van het restaurant gedeelte.

NETWERKEN
Daartoe is alle gelegenheid tussen 09:00 en 11:00 uur in het restaurant gedeelte en op het mooie zonterras van DownUnder.

LET OP: de augustus bijeenkomst vervalt.
Dit jaar zijn de bijeenkomsten op de 1e vrijdag van de maand. Daarmee komt de augustus bijeenkomst op vrijdag 3 augustus midden in de vakantietijd. Uit een peiling onder deelnemers en organisatieteam blijkt dat er nauwelijks deelnemers aanwezig zijn. Daarom laten wij de augustus bijeenkomst vervallen.

Tot ziens vrijdag 6 juli 2018.

Groet,
Organisatie www.ocmn.nl

#ocmn #mkb #netwerken

Verbouwing kantoor OCMN Secretariaat in volle gang

Er wordt hard gewerkt aan de verbouwing van het kantoor. Het gaat mooi worden. De voorgevel vernoeuwd, nieuwe kozijnen. Van binnen veel breekwerk. Veel herrie. Tussen 13:00 en 15:00 werd het breekwerk tijdelijk gestopt ivm sollicitatiegesprekken die Desiree Dankers (OCMN HR manager a.i.) en Nanette de Koning (OCMN 1st Secretary) voor OCMN hielden. Vrijdag wordt de mainoffice gedaan. Maandag de conferenceroom en later die week de blue-carpet-room.

Vrijdag is ook de Walk & Talk bij Stadsschouwburg en InnerStance en is het secretariaat gesloten.

 20180614 150046

Volgende bijeenkomst

Bedrijfsbanners