Netwerk van ondernemers en vakspecialisten

Bijeenkomsten iedere 3e vrijdag van de maand
+ Contacten leggen
+ Relaties onderhouden
+ Zaken Doen!
Locatie Down Under Nieuwegein

Nieuws

Belangrijk: Locatie wijziging - bijeenkomst 17 november 2017

De bijeenkomst van vrijdag 17 november 2017 vindt plaats op het OCMN Secretariaat.

p/a EHBOdoos.nl
Laagraven 5d
3439 LG  Nieuwegein

Route via Google Maps

Het programma en tijd is ongewijzigd van 09:00 tot 11:00 uur netwerken en van 11:00 tot 12:00 uur de OCMN - State of the Union waarin de visie en plannen van het OCMN netwerk in 2018 worden gepresenteerd.

  • De koffie en thee wordt verzorgd en gratis aangeboden
    door EHBOdoos.nl & Dubois Organizing
  • Gratis parkeergelegheid is ruimschoots aanwezig voor de deur.

Aanmelden via Eventbrite: https://ocmn-netwerk-bijeenkomst-17-11-2017.eventbrite.nl

De reden voor deze locatiewijziging is de brandoverlast verzaakt door een brand op het naastgelegen bedrijventerrein. Down Under is door opruimingswerkzaamheden in de omgeving vrijdag niet bereikbaar. Wij wensen Down Under en alle betrokkenen veel sterkte en een voorspoedig herstel van deze rampoverlast.

2e OCMN State of the Union - vrijdag 17 november 2017

Wat is de OCMN State of the Union?
State of the Union 300x200De OCMN State of the Union is het jaarlijkse moment waarop je geinformeerd wordt over de stand van zaken en de visie op het komende OCMN netwerkjaar. De titel "State of the Union" is natuurlijk duidelijk overgenomen vanuit de USA. Het is niet een zomaar gekozen titel. Er zit een gedachte achter met het doel om de belangrijkheid van dit moment te benadrukken. Als je ooit The State of the Union in Amerika hebt gezien, dan zie je dat het een indringend moment is waarin alle partijen en betrokkenen een duidelijke eenheid vormen. Vecht men in het dagelijkse leven elkaar de tent uit, op het State moment wordt de President als eenheidssymbool door iedereen enthousiast verwelkomd. Met alle pracht en praal en in saamhorigheid en onder toeziend oog van de "partijbonzen" spreekt de president de visie en plannen voor het volgende jaar en toekomst uit. Dit voor iedereen met het zelfde inzicht van; "alleen samen kunnen we er het beste van maken!"

Waarom?
Het is dat moment van saamhorigheid dat mij zo aanspreekt waardoor OCMN de titel State of the Union overgenomen heeft. Trek de parallel eens door naar ons ondernemers. We werken hard, slim en sommigen sluw om de beste te worden die we zijn met ieder voor zich zijn of haar eigen maatstaf om succes aan af te meten. Dat gaat gepaard met vele momenten van goede samenwerking en elkaars competenties aanvullend. Maar ook met momenten van keiharde concurrentie en "survival of the fittest".

Echter één ding blijft altijd overeind; Succes is iets wat je uiteindelijk alleen maar in samenwerking met anderen behaalt. En uit de praktijk blijkt dat waar succes structureel op een basis van samenwerking wordt behaald, alle betrokkenen met meer plezier, energie en creativiteit invulling geven aan het ondernemersschap. (De keerzijde hiervan valt overigens vaker op. De gestresde manager, de burnout ondernemer, florerende incassobedrijven en drukke juristen etc. uiteindelijk vaak terug te brengen door gebrek aan vruchtbare samenwerking in de juiste verhoudingen).

Maar wat biedt de OCMN State of the Union jou?
Allereerst inzicht in de visie van de OCMN organisatie die erg bepalend is of het OCMN netwerk voldoet aan jouw verwachtingen. We kijken kort terug, staan stil bij het heden en kijken vooral vooruit naar wat het nieuwe jaar biedt. Je wordt geinformeerd over de plannen en het waarom daarvan. Dit in een heel vroeg stadium zodat je ruim de tijd hebt om ook jouw invloed te laten gelden.

Hoe heb je invloed?
En dat is meteen iets wat deze 2e keer nieuw geintroduceerd wordt. Je kan vanaf nu jouw mening, visie, wensen en ideen opgeven en daarmee invloed uitoefenen op het beleid van de OCMN organisatie. Dat doe je door vanaf nu jouw inbreng te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden
Met veel plezier zien wij uit naar jullie inbreng en natuurlijk ook komst op deze bijzondere 3e vrijdag van de maand bijeenkomst op 17 november 2017 Aanmelden via https://ocmn-netwerk-bijeenkomst-17-11-2017.eventbrite.nl

OCMNSTATEOF THEUNION