Netwerk van ondernemers en vakspecialisten

Bijeenkomsten iedere 3e vrijdag van de maand
+ Contacten leggen
+ Relaties onderhouden
+ Zaken Doen!
Locatie Down Under Nieuwegein

Nieuws

Toegevoegde waarde krijg je als je waarde toevoegt!

Visie

Gebaseerd op de visie en inzichten uit de jarenlange en dagelijkse netwerkervaringen, is volgens de OCMN organisatie de tijd gekomen dat bij OCMN aangesloten ondernemers en vakspecialisten zich op commerciele basis als spreker of workshopgever in de markt kunnen laten zetten.
Economisch gaat het weer goed. We zien uit naar nog beter. En het tijdperk van hopelijk leads genereren met het geven van een gratis workshops is overbodig en achterhaald geraakt.
Ten tijde van crisis kan het inzetten van gratis sessies een goed werkend verkoopmodel zijn. Maar in een aantrekkende economie kan de focus verschuiven van van gratis naar een prijs voor kwaliteit. En dat is waar we nu met OCMN Impresario mee aan de slag gaan.

"Impresario is een titel uit de wereld van artiesten. Het is de ondernemer die voor de artiesten commerciele en organisatorische zaken regelt. Mijns inziens is iedere ondernemer, vakspecialist naast een topsporter zeker ook een artiest. Een artiest in het op zijn of haar vakgebieden hooghouden van de vele disciplines benodigd voor succesvol ondernemerschap. Vandaar dat we de term Impresario inzetten."

Strategie

OCMN Impresario biedt OCMN Cardhouders de mogelijkheid om workshops, lezingen en kennissessies te organiseren op commerciële basis.
Het uitgangspunt is dat jij als spreker en alle mede-organiserende betrokkenen hier een vergoeding voor krijgen. Die vergoeding komt van de deelnemers aan de lezing, sessie of workshop. Waarbij het tarief voor de sessie in verhouding staat tot de waarde, plezier of inzichten die de workshop, lezing of kennissessie de deelnemers biedt. 

De filosofie achter OCMN Impresario is:
"Toegevoegde waarde krijg je als je waarde toevoegt!"
Aldus Peter Klink, 13 september 2017


 

Marketingtoppers delen hun mening en visie bij OCMN 15-09-2017

Tijdens de OCMN bijeenkomsten gaat Peter Klink in gesprek met ondernemers en vakspecialisten over belangrijke, actuele onderwerpen en visies.

Op de bijeenkomst van 15 september as. gaan we in gesprek over Marketing. Dit doen we omdat we dan volop de verkregen inzichten van de Marketingtoppers direct in kunnen zetten zodat de 2e helft van 2017 nog succesvoller wordt dan dat wij als ondernemers voor ogen hebben.

Wie zijn die Marketingtoppers?

Waarom zijn zij toppers?Omdat zij op geheel eigen, gedreven wijze in staat zijn gebleken zich een onderscheidende plaats te verwerven tussen de vele aanbieders van reclame- en marketing diensten.

Zij zijn eigengereid, sterk, visionair en bovenal beiden aanpakkers. Inspirerende persoonlijkheden die gaan voor groei en iedere klant die zich daar in herkent, meeneemt op de weg van succes.

Over het gesprek, het zal net als de voorgaande keren een open karakter hebben met als doel een authentiek beeld te krijgen van deze ondernemers als persoon en als zakenpartner.
Het gesprek wordt met smarphones opgenomen en "UnCut" later gepubliceerd op de OCMN website zodat je ook achteraf nog terug kunt kijken naar de aanbod komende visies, kennis en inzichten. De opnames zijn gewoon tussen het netwerken door en je kan het gesprek terplekke volgen.

fiorienne westenbergsayna de voogd

 

Pay2Day en Netwerkevent Hospice Kromme Rijnstreek 25-09-2017

rob stelte 200x200OCMN deelnemer Pay2day, Rob Stelte kennen wij als een amabele en sociaal bewogen ondernemer.
Ook dit jaar blijkt dat weer uit zijn nauwe betrokkenheid tijdens de Week van het Hospice bij Hospice Kromme Rijnstreek.
Tijdens deze week wordt op maandag 25 september 2017 het Netwerkevent GROEI! georganiseerd. Een boeiende interessante netwerkbijeenkomst waar je interessante contacten in de regio op kunt doen.

Een quote uit het programma van dit event:
"Samen met Yes! We Connect organiseren wij deze avond. De opbrengst komt geheel ten goede aan het Hospice Kromme Rijnstreek.

Hoe groei ik hier?
• Je gaat naar huis met 10 waardevolle tips en ervaringen om verder te komen met jouw persoonlijke uitdaging.
• Je raakt geïnspireerd door de onalledaagse sprekers, zoals een DJ die op doorbreken staat in de internationale dance scene, een topondernemer en een vermaarde breinkietelaar."

Aan de inwendige mens is ook gedacht. Kom Vuurproeven!"

Tijdens de OCMN bijeenkomst van vrijdag 15 september as. zal er een informatiebalie aanwezig zijn waar je meer informatie kunt krijgen over dit evenement en je ook in kunt schrijven. De investering á € 125 die je hiermee doet in het event, komt geheel ten goede aan het Hospice Kromme Rijnstreek. Maar daarvoor krijg jij een goede gelegeheid om nieuwe contacten te leggen relaties te bouwen en zaken te doen. En dit alles in een prima verzorgde sfeer met inspirerend programma, hapje en drank je.

Vanuit de OCMN organisatie zal in ieder geval Peter Klink aanwezig zijn die zich volop in zal zetten om aanwezige OCMN'ers aan interessante partijen te koppelen.

Event informatie:

Netwerken anno 2017
Het netwerkdeel is in professionele handen. Yes! We Connect zorgt voor een unieke netwerkervaring. Leuk en laagdrempelig, met maximale waarde voor jou als deelnemer.

Programma
We starten om 17.00 uur direct met netwerken. Al vuurproevend gaan we richting het knallende einde met onze top-DJ. Rond 23.00 uur gaat u voldaan en een stuk wijzer huiswaarts.

Wanneer
Maandag 25 september 2017

Locatie
Theater Aan de Slinger in Houten

Bijdrage
€ 125,- excl. btw

http://www.weekvanhethospice.nl/netwerkevent-hospice-kromme-rijnstreek