Netwerk van ondernemers en vakspecialisten

Bijeenkomsten iedere 3e vrijdag van de maand
+ Contacten leggen
+ Relaties onderhouden
+ Zaken Doen!
Locatie Down Under Nieuwegein

Nieuws

Nieuwe website rubrieken te beginnen met: OCMN Events

In de zomer periode juli - augustus 2017, ontwikkelen we een aantal nieuwe rubrieken op de OCMN website.

Het doel van de rubrieken is het bieden van toegevoegde waarde voor OCMN deelnemers, cardhouders en partners.

De eerste rubriek waaraan invulling gegevens wordt is: OCMN Events
( rechtstreeks bereikbaar via: http://ocmn.nl/events )

Hier worden events weergegeven van:

  • OCMN zelf
  • OCMN Cardhouders
  • Events van derden

Zo tref je er sowieso de data van de maandelijkse bijeenkomsten op iedere derde vriijdag van de maand. Maar ook thema-bijeenkomsten en andere tussentijdse events die interessant zijn voor ondernemers en vakspecialisten zullen hier worden gepubliceerd.

Een belangrijk aspect is dat je als OCMN deelnemer ook jouw event hier kunt promoten. Naast vermelding op de website gaat het dan ook mee in andere uitingen zoals in de nieuwsbrief en op social media via de OCMN kanalen. Wil je hier gebruik van maken? Dan hoef je alleen maar OCMN Cardhouder te worden en de informatie over jouw event door te geven via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Exclusief evenement voor OCMN Kaarthouders - 22 juni 2017

Makro en Green Badger hebben de handen ineen geslagen en organiseren een gezamenlijk evenement voor OCMN kaarthouders.

We geven jullie een kijkje achter de schermen van de marketingkeuken van de Makro. Makro deelt de lessen die ze leerden in hun (nog lopende) transitie. Tevens leer jij hoe je de instrumenten die Makro op Nationaal niveau inzet kunt toepassen op jouw MKB kasper te braak - makro nieuwegein - vestigingsmanageronderneming.

Terugblik April bijeenkomst - jouw reactie?

Als je bij de April bijeenkomst aanwezig was, zal het je opgevallen zijn dat het weer een goede mix van ondernemers was.

Netwerken
daar was van 9 tot 11 volop de gelegenheid voor. En je kon kennis maken met de specialisten van het Juridisch Podium, Financieel Podium, Media platform, Sales corner. En ook Boris Schmidt fotografie stond met een complete mobiele fotostudio voor jou klaar.

Aansluitend
aan het netwerken starte om 11:00 uur de presentatie en paneldiscussie over flexibele arbeidsvormen. In een uur tijd werden we door mr Suzanne Meijers en mr Joop der Weduwen meegenomen in de voors en tegens van 9 mogelijke arbeids-overeenkomsten. Vervolgens was er de paneldiscussie aan tafel met Rob Stelte en Ingeborg Tersteeg. Dit leide tot een goede match van juridische kennis en praktijkinzichten en ervaringen waar ook het publiek actief over mee discusieerde.

Jouw reactie?
De reacties op deze invulling van een kennissessie die wij als organisatie ter plekke hebben gehoord waren erg positief. Maar op zo'n moment spreken wij niet iedereen. Daarom de vraag en kans voor jou om jouw reactie te geven. Doe dat a.u.b. in deze LinkedIn groep: https://www.linkedin.com/groups/OCMN-Ondernemers-Conferenties-MiddenNederland-3052856/about  (bij het bericht: Moeten we kennissessies altijd een combinatie maken van presentatie en paneldiscussie?)

De volgende bijeenkomst is: Vrijdag 19 mei 2017 van 09:00 - 11:00 Aanmelden via: https://ocmn-ondernemers-bijeenkomst-19-05-2017.eventbrite.nl

Tot ziens,

Peter Klink & Karen Bos
Organisatie OCMN

Video impressie van de kennissessie flexibele arbeidsvormen

Aansluitend aan de bijeenkomst van vrijdag 21 april 2017 vond een kennissessie plaats waarvan hier de video-impressie.
Aan de hand van negen flexibele arbeidsvormen namen de juridisch podium deelnemers mr Suzanne Meijers en mr drs Joop der Weduwen het publiek op interactieve wijze mee in de mogelijkheden binnen de huidige wetgeving. Na deze presentatie schoven zij tesamen met Ingeborg Tersteeg en Rob Stelte aan tafel om inhoudelijk verder te discusieren over dit onderwerp.