Tijdens de themagesprekken op woensdag 4/11 en donderdag 5/11 gaat Peter Klink in gesprek met deskundigen over het specifieke onderwerp. Het zullen open gesprekken zijn waarin alle ruimte is om meningen, visies en standpunten met elkaar te delen. De Themagesprekken worden gehouden in de studio op het OCMN hoofdkantoor en zijn online te volgen via: https://hopin.to/events/ocmn-state-of-the-union

Wanneer: Woensdag 4/11  van 10:00 uur tot 11:00 uur
Gastspreker: Marco van den Doel

Amerika kenner Marco van den Doel (oprichter/eigenaar/eindredacteur Focus on America) en Peter Klink volgen op de voet de Amerikaanse verkiezingen. Wat is er allemaal gebeurd in de nacht van 3 op 4 november? Zij hebben het allemaal gevolgd en praten je bij over de uitslag en de invloed hiervan op ons ondernemers.

Het volledige themagesprek is te zien op Youtube zie: https://youtu.be/KUiS6SwNmyI

Wanneer: Woensdag 4/11 van 15:00 uur tot 16:00 uur.
Gastprekers: Michiel van de Watering en ...

De leeftijd van ondernemers die hun bedrijf willen verkopen daalt de laatste jaren. Deze trend lijkt verder door te zetten. Wat motiveert nu tot de verkoop van het bedrijf? En wat zijn de motieven van de kopers? Hoe gaat het in de praktijk met bedrijfsovernames? Uit onderzoek blijkt er toch veel mis te gaan. Hoe komt dat? Daarover gaan we in gesprek.

Het volledige themagesprek is te zien op Youtube via: https://youtu.be/1eEwjNsJjCc

Wanneer: Donderdag 5/11 van 10:00 uur tot 11:00 uur
Gastsprekers: Desiree Dankers en Niels Blokker

De arbeidsmarkt ondergaat grote veranderingen.
Waar staan we nú en waar gaat het naartoe? Hoe blijven medewerkers vitaal, betrokken en met plezier werken. Hoe houden we arbeidskracht betaalbaar?

Het volledige themagesprek is te zien op Youtube via: https://youtu.be/zgy7l0Qw2Io

Wanneer: Donderdag 5/11 van 15:00 uur tot 16:00 uur
Gastspreker: Lisette de Jong

Volgens een recent onderzoek halen we in de toekomst de 115. Alleen, ouderdom komt met gebreken. De broze botten of misschien diabetes of zelfs hartkwalen.
Dat het anders kan, daar is Lisette de Jong (voedingsdeskundige, freelance wetenschapsjournalist en communicatieadviseur) samen met haar mede-auteurs van overtuigd. Zij hebben samen het boek 'Gezond naar honderdvijftien' geschreven. Kan jij op je zestigste een carrièreswitch maken of op je zeventigste met een snowboard nog de berg af? 

Het volledige themagesprek is te zien op Youtube via: https://youtu.be/ocILloGK7hc