Hoe OCMN is ontstaan en waar we voor gaan, Missie Visie Strategie

het doel is om ondernemers, zelfstandigen en belanghebbenden, doorlopend, met elkaar in contact te brengen

Doneer Crypto en support OCMN

De afkorting OCMN staat voor Ondernemers Conferenties Midden-Nederland. Dit ondernemersnetwerk komt voort uit de bundeling van een aantal open ondernemersnetwerken uit de periode 2010 tot en met 2015. In januari 2014 is begonnen met het streven deze netwerken onder één naam te organiseren. Dit heeft er toe geleid dat per 1 januari 2016 definitief als één netwerk en onder één naam, OCMN, de activiteiten zijn voortgezet.

het ocmn kantoor laagraven 5d nieuiwegeinHet OCMN kantoor te Laagraven 5d Nieuwegein, Utrecht

In de daarop volgende jaren heeft het netwerk zich uit kunnen breiden naar meer dan 1500 contactpersonen uit het bedrijfsleven actief in Midden-Nederland. De kenmerkende diversiteit en open karakter van de voorgaande netwerken is altijd behouden gebleven. Zo ook de goede doorloop van zowel oude bekenden als vele nieuwe deelnemers houdt tot op de dag van vandaag het netwerk levendig en dynamisch.

Bijzonder aan OCMN is dat het geen lidmaatschap kent. Dat is een bewuste keuze want het doel is om zo veel mogelijk actieve ondernemers en belanghebbenden, doorlopend, met elkaar in contact te brengen. Een lidmaatschap vormt daarvoor een ongewenste drempel. Het doel en beleid van OCMN is juist dat iedereen met een belang bij ondernemen in Midden-Nederland, in alle vrijheid en vanuit eigen motivatie, tijd en energie steekt in het deelnemen aan dit netwerk.

Privilegekaart
Om de organisatie van het netwerk financieel haalbaar te maken en te houden is er de OCMN Privilegekaart geïntroduceerd. Deze privilegekaart heeft de functie van vergelijkbare kaarten zoals de Bijenkorfkaart, Ikea Family card en soortgelijke initiatieven. De gedachte hierachter is dat iedereen van harte welkom is deel te nemen aan het netwerk maar met een privilegekaart laat je zien dat je erbij wilt horen en kan je gebruik maken van extra's voor kaarthouders.

NB: door het vervallen van vele activiteiten waaronder de maandelijkse, fysieke bijeenkomsten, is er tijdelijk gestopt met de Privilegekaart. Zodra de activiteiten, en daarmee de toegevoegde waarde voor kaarthouders weer geactiveerd worden, zal ook de Privilegekaart haar herintrede maken.

De OCMN State of the Union
Jaarlijks, op de 1e vrijdag van november, presenteert het management de visie en plannen voor het nieuwe jaar. Dit biedt iedereen de mogelijkheid om de activiteiten en plannen van het OCMN netwerk mee te nemen in de eigen marketingplanning van het nieuwe jaar. Lees meer over de OCMN State of the Union.

Aandachtsgebieden
Eén van de onderwerpen van de OCMN State of the Union, is de visie op trends en ontwikkelingen die invloed hebben op de maatschappij en ondernemersschap. Aan deze trends worden voor één of meerdere jaren aandacht besteed onder de noemer "aandachtsgebieden". Met de "aandachtsgebieden" worden partijen die invloed of betrokkenheid hebben met het onderwerp een platform geboden om hun visie, kennis en kunde onder de aandacht te brengen. 

Gegevens
OCMN is een handelsnaam van TEiM ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 30171916.


Managementteam

Peter Klink 300x300Peter Klink ocmn seal of the management 500x500 whiteOCMN - Since 2010 Afbeelding LinkedIN Chantal OosterbeekChantal Oosterbeek

 

Organisatie gegevensOndernemers Conferenties Midden-Nederland

Adres- en contactgegevens

OCMN
Groothandelscentrum Midden-Nederland
Laagraven 5d
3439 LG Nieuwegein

T: +31 30 8770244
E: info@ocmn.nl

KvK: 30171916 - TEiM