Doneer Crypto en support OCMN

Bij de Expo zijn de exposanten te bezoeken. Zij kunnen live aanwezig zijn met een audio/videoverbinding of een promotie video laten zien. Je kan hier altijd een chatbericht achterlaten. Ook kan het zijn dat je bij een exposant een interessant aanbod vindt.
Daarnaast vindt je in de Expo omgeving de OCMN Servicebalie. Als wij live aanwezig zijn kan je hier je vragen stellen, natuurlijk kan je ook hier een chatbericht achterlaten.

Als exposant krijg je beschikking over een virtuele beursstand. Je kan het hele event live met een audio/videoverbinding aanwezig zijn of promotie video’s laten zien. Een combinatie hiervan kan natuurlijk ook.
De Expo ruimte is zo ingericht dat er een Call to Action gedaan kan worden.
De Expo is gedurende ieder maandelijks event op de publieksdagen doorlopend toegankelijk. Als exposant kan je ervoor kiezen om drie of meer aansluitende maanden een stand af te nemen. Of met een stand deel te nemen aan vier of meer over het jaar verspreide events. De Expo kan je goed combineren met een kennissessie, workshopsessie of advertentie voor extra exposure. Adverteren kan op twee verschillende plekken, op de registratiepagina "Proudly Supported By" en op de receptiepagina "Gesponsord door".

Van OCMN krijg je een formulier waarop staat wat er nodig is om de online omgeving in te richten. Het inrichten van de online omgeving wordt door OCMN gedaan 
Op dit moment (eerste kwartaal 2021) zijn de enige voorwaarden voor deelname als exposant dat je OCMN privilegekaarthouder bent en dat ingeplande expo deelname niet geannuleerd kan worden.

Organisatie gegevensOndernemers Conferenties Midden-Nederland

Adres- en contactgegevens

OCMN
Groothandelscentrum Midden-Nederland
Laagraven 5d
3439 LG Nieuwegein

T: +31 30 8770244
E: info@ocmn.nl

KvK: 30171916 - TEiM