Doneer Crypto en support OCMN

Wanneer: Donderdag 5/11 van 10:00 uur tot 11:00 uur
Gastsprekers: Desiree Dankers en Niels Blokker

De arbeidsmarkt ondergaat grote veranderingen.
Waar staan we nĂș en waar gaat het naartoe? Hoe blijven medewerkers vitaal, betrokken en met plezier werken. Hoe houden we arbeidskracht betaalbaar?

Het volledige themagesprek is te zien op Youtube via: https://youtu.be/zgy7l0Qw2Io

 Zit je net lekker in het spel en ben je aan de winnende hand blijken de spelregels opeens te veranderen.
Alsof iemand bepaald heeft dat er bij voetbal alleen nog maar achteruitgespeeld mag worden. Geen pass meer naar voren maar alleen nog naar de speler achter je.

Voor veel ondernemers is dit momenteel de realiteit. Opeens is niets meer zeker. Winnaars worden verliezers en vice versa. Het spel wordt bepaald door de speler. De kaarten zijn opnieuw geschud. Jij kent als enige die kaarten.

Wat wordt het?
Neemt het spel de regie over jou of neem jij de regie over het spel?

In dit interessante tafelgesprek van 5 november bespreken we de impact van Corona op ondernemen en het belang van vitaal ondernemen, nu meer dan ooit.

VitaalWerktBeter - Desiree Dankers
Vitaal werken begint bij doen waar je goed in bent, op een manier die jou past en komt volledig tot groei bij het volgen van je passie.
Maar wat als je niet meer in face to face jouw klanten en medewerkers kunt spreken, niet meer op pad kan en vastgeplakt zit achter je scherm? Jouw charme, overtuigingskracht of product opeens geen waarde meer hebben en je doel diffuus is geworden? VitaalWerktBeter geeft antwoord op de volgende vragen.
Hoe zorg je dat jij je herpakt, jouw passie hervind en weer energie ervaart?

Solkie - Niels Blokker
Weet als geen ander wat de impact van Corona is op bevlogenheid, betrokkenheid, duurzame inzetbaarheid, werkgeluk en werkdruk binnen ondernemingen. Met de verfrissende manier van onderzoeken meet Solkie medewerkerstevredenheid het hele jaar rond.

Het MTO als thermometer van je bedrijf maakt het mogelijk om veel sneller bij te sturen op de vitaliteit van medewerkers en onderneming.


 

Organisatie gegevensOndernemers Conferenties Midden-Nederland

Adres- en contactgegevens

OCMN
Groothandelscentrum Midden-Nederland
Laagraven 5d
3439 LG Nieuwegein

T: +31 30 8770244
E: info@ocmn.nl

KvK: 30171916 - TEiM