Ondernemers Conferenties Midden-Nederland

Jouw zakelijke netwerk van ondernemers en zelfstandig vakspecialisten

Ondernemers

we doen wat we doen

De drang om het zelfstandig anders en beter te doen heeft voor velen onder ons geleid tot het bedrijf dat we nu hebben. Ergens begon het, misschien al bij vader of opa, maar op een dag was je "ineens" zelf de eigenaar van jouw bedrijf. Keihard werkend, ach je merkte er eigenlijk niet veel van. Voor jou was het meer dan alleen maar werk.

En ook nu in het heden is het gewoonweg je eigen passie die je leeft. En dit samen met jouw levenspartner, waarmee je de tent draaiende houdt. Stoppen, dat is nooit een optie. Wel doorzetten, slim handelen, doorgaan en altijd op zoek naar hoe je het beter, sneller, en slimmer kunt doen voor jezelf en voor je klanten. Dat is wat we doen, dat is hoe we leven. Dat is waar we jou in herkennen. De ondernemer die jij bent. Je bedrijf is jouw leven. Welkom bij OCMN!

Wat houd jou als DGA vooral bezig? Je hebt je zaken op orde. Een goed managementteam, productie, logistiek, marketing en sales alles loopt. Ga je voor verdere groei? Blijf je stilstaan? Of denk je al na om de zaak over te dragen aan de volgende generatie?

De tijden zijn veranderd. Alles gaat sneller, de wereld is kleiner geworden. Maar daarmee is de markt vele malen groter geworden. Tieners die plots handel drijven met producten en diensten die ze overal ter wereld in en verkopen. Gewoon vanaf hun smartphone of met hun laptop in een gezellige lunchroom of flexwerkplek.
Hoe gaan wij daar mee om? Hoe houden we de snelheid van innovatie, noodzaak tot verduurzaming en veranderende arbeidsmarkt en mentaliteit bij?

Zaken waar we over nadenken bij OCMN en binnen het netwerk invulling aan willen geven. Samen met gelijkgestemde ondernemers in gesprek blijven, van elkaar blijven leren en elkaar blijven inspireren.

Daarnaast ontmoet je bij OCMN vele gespecialiseerde zelfstandig professionals op ieder gebied. Voor jou als DGA maar ook voor het management- marketing- en salesteam zijn het inspirerende gesprekspartners. Op de regelmatige netwerkbijeenkomsten komen je met elkaar in contact. Al vele goede relaties zijn er afgelopen decennia ontstaan.
En dat is waar wij met OCMN voor blijven gaan!