Doneer Crypto en support OCMN

1. Gebruik een directe onderwerpregel
In veel gevallen besluiten mensen om een ​​e-mail te openen puur op basis van de onderwerpregel.

Sterke onderwerpregels zijn kort, beschrijvend en waar mogelijk actiegericht. Bijvoorbeeld: 'Bestuursvergadering verplaatst naar dinsdag 21/11' is een sterkere onderwerpregel dan 'datum vergadering gewijzigd'.

Het belang van een sterke onderwerpregel kan niet genoeg worden benadrukt, vooral als de e-mail wordt gebruikt voor direct marketingdoeleinden. Kies altijd een onderwerpregel die de ontvanger laat weten dat u hun zakelijke of andere problemen aan de orde stelt.

2. Gebruik een professioneel e-mailadres
Het is duidelijk dat het laatste wat u wilt is dat uw e-mails worden verwijderd. Een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurt, is om te voorkomen dat u een merkloos of onopvallend adres gebruikt.

Als u een bedrijf vertegenwoordigt, moet u altijd het e-mailadres gebruiken dat uw bedrijf aan u heeft verstrekt. Dit zorgt ervoor dat u er meteen geloofwaardiger uitziet en verbetert de afleverbaarheid van e-mail aanzienlijk. Wees daarom voorzichtig met het kiezen van uw professionele e-mailadres.

Als u echter een privé-e-mailadres gebruikt (of u nu een freelancer bent of er gewoon de voorkeur aan geeft), moet u echt voorzichtig zijn bij het selecteren van uw handle.

Als u zich bezighoudt met B2B-marketing, moet uw zakelijke e-mailadres altijd uw naam bevatten, zodat de ontvanger weet waar deze vandaan komt en op wie hij moet antwoorden.

3. De "allen beantwoorden"-knop moet spaarzaam worden gebruikt
Niemand houdt ervan om e-mails te openen of te lezen die niets met hen, hun afdeling of hun individuele verantwoordelijkheden te maken hebben.

Het negeren van niet-gerelateerde e-mails kan moeilijk zijn, en de herhaalde waarschuwingen kunnen irritant zijn als we ons op andere taken proberen te concentreren.

Vermijd het klikken op "allen beantwoorden", tenzij u weet dat iedereen op de lijst het antwoord echt moet ontvangen.

4. Voeg een professionele e-mailhandtekening toe
Professionele e-mailhandtekeningen kunnen leiden tot hogere ROI-percentages als u zich bezighoudt met marketingcampagnes. Het is logisch om uw lezer aanvullende informatie over u of uw bedrijf te geven. Gewoonlijk bevat een e-mailhandtekening uw volledige naam, titel, bedrijfsnaam en contactgegevens.

Je kunt ook wat publiciteit toevoegen, maar overdrijf niet met illustraties, links, slogans of citaten. Houd uw lettertype, lettergrootte en tekstkleur hetzelfde als de rest van uw e-mail om een ​​professionele toon te zetten.

5. Gebruik professionele begroetingen
Het is belangrijk om te leren hoe u professionele begroetingen kunt gebruiken als het gaat om e-mailetiquette.

Wees voorzichtig bij het gebruik van informele begroetingen zoals 'Hallo daar' of 'Hallo allemaal'. Hoewel informele, vriendelijke begroetingen geschikt zijn in veel soorten e-mails, moet u ervoor zorgen dat u weet wat voor soort publiek u aanspreekt.

Organisatie gegevensOndernemers Conferenties Midden-Nederland

Adres- en contactgegevens

OCMN
Groothandelscentrum Midden-Nederland
Laagraven 5d
3439 LG Nieuwegein

T: +31 30 8770244
E: info@ocmn.nl

KvK: 30171916 - TEiM