Doneer Crypto en support OCMN

Vrijdag 24 september jl, was de bijeenkomst over een degelijk alternatief om spaargeld te laten renderen in plaats van te laten verdampen op een spaarrekening.
 
Op initiatief van Addy de Ruiter, directeur/eigenaar DDWohnungen GMBH, en mede-georganiseerd door het OCMN Management.
 
Dit op een unieke locatie, in de Stadsschouwburg midden in Utrecht, in de Private Diningroom, onderdeel van restaurant Zindering. Het geheel verzorgd met een fantastische, uitgebreide lunch door de chef en zijn team van restaurant Zindering. En een hartelijk ontvangst door de bij OCMN welbekende, Dennis D. van de Stadsschouwburg Utrecht.
 
In een compacte setting van deelnemers, actief in de wereld van sales, marketing, ICT, financiën en juridische zaken, presenteerde Addy de Ruiter zijn visie op de Duitse vastgoedmarkt. Dit met name vanuit het "verhuurperspectief" binnen de Duitse woningmarkt. Op basis van zijn visie blijkt dat de gunstige Duitse wetgeving, stabiel (maar niet zo overspannen) groeiende woningmarkt en fiscale mogelijkheden, het mogelijk maakt een gegarandeerd rendement te bieden op spaargeld dat anders hier in NL onderhevig is aan negatieve rente. Vanuit DDWohnungen GMBH is het op eenvoudige wijze mogelijk om van deze gunstige mogelijkheden gebruik te maken. Hierbij gaat het niet om mee-investeren maar om het inleggen van gelden tegen een gegarandeerd basisrendement aangevuld met een jaarlijkse variabele opslag. 
 
Tijdens de presentatie en lunch ontstond een prettige maar verhelderende dialoog en was er veel ruimte voor de vele, vaak complexe vragen. In alle rust werden deze vragen door Addy zelf, maar ook door deelnemers met ervaring op het gebied van buitenlands vastgoed, beantwoord. Uit de goede gesprekken bleek de vele praktijkervaring met en kennis over het onderwerp van Addy de Ruiter. De conclusie van alle betrokken was, dat dit een geslaagde lunch-presentatie sessie met waardevolle inzichten en informatie was. Dit voor de deelnemers zelf en voor contacten in hun netwerk. We sloten de middag met een goed gevoel af, de contacten zijn gelegd en de vervolgafspraken zijn gemaakt. Al met al, een op en top netwerkevent, geheel vanuit de inhoud, met dank aan alle betrokkenen.
 
Peter Klink
OCMN Management

 

 

Organisatie gegevensOndernemers Conferenties Midden-Nederland

Adres- en contactgegevens

OCMN
Groothandelscentrum Midden-Nederland
Laagraven 5d
3439 LG Nieuwegein

T: +31 30 8770244
E: info@ocmn.nl

KvK: 30171916 - TEiM