Doneer Crypto en support OCMN

Dinsdag 07-12-2021 - van 10:00 tot 11:30
Online: In de Social Lounge aan de: Theme tafel Financiën

Waarom deelnemen aan dit webinar?

  • Graag laten we ondernemers zien waardoor er winst weglekt uit hun bedrijf. Of je nou in de Pioniersfase, de Organisatiefase, de Managementfase, de Delegeerfase of de Standaardisatiefase van jouw bedrijf zit, er zijn altijd inefficiencies te vinden. In het webinar nemen door wat de belangrijkste oorzaken zijn, hoe je ze herkent of ontdekt en meest belangrijk: Wat kunnen jij en jouw team eraan doen?
  • Vragen van de deelnemers worden zoveel mogelijk direct beantwoord omdat dat de inhoud van het webinar nóg interessanter maakt. Waar dat niet lukt nemen we met alle plezier na afloop contact op. Via het pop up formulier kan je natuurlijk ook al vooraf je vraag stellen, dan zorgen we ervoor dat die zeker behandeld wordt (als je dat wil).
  • Na afloop van het webinar heb je handvatten om winstlekkages, inefficiency te veranderen naar winstrealisatie en productiviteit. We dagen je daarom uit om na afloop van het webinar te laten weten wat het eerste is wat je wil aanpakken. Zodoende wordt het een interactieve ochtend en kun je van andere ondernemers en deelnemers leren.

Sprekers: Michiel van de Watering | Peter van Deutekom

Aanmelden bij de organisatie via: https://webinar.mkb.expert/

Of volgen in de OCMN Social Lounge via: [ https://www.airmeet.com/event/f4861430-1dd5-11ec-8b32-877dc345ed32 ]

 

Organisatie gegevensOndernemers Conferenties Midden-Nederland

Adres- en contactgegevens

OCMN
Groothandelscentrum Midden-Nederland
Laagraven 5d
3439 LG Nieuwegein

T: +31 30 8770244
E: info@ocmn.nl

KvK: 30171916 - TEiM