Design Studio

Tussen creatief ontwerpen en bruikbare publicatiebestanden zit een grote kloof. De OCMN Studio specialisten overbruggen deze kloof gemakkelijk, snel en zorgvuldig. Dat maakt het inzetten van OCMN Studio tot een succes.

Is het simpelweg nodig om bestaand materiaal "drukklaar" te maken? Dan is het OCMN Studio team in staat om direct voor opmaak en productie te verzorgen. Dat gaat vlot en praktisch. Van drukbestanden voor de beursstand die morgen moet staan, tot de catalogus die weken geleden al klaar had moeten zijn. Binnen het OCMN netwerk zijn velen je al voor gegaan. We kennen dit fenomeen al jaren. Met de praktijkervaring en kennis van de OCMN deelnemers is dat zo gedaan!

Is er de behoefte aan uniek grafisch ontwerp? Dan laten de OCMN Creative Director en zijn team alle creatieve inspiratie en vaardigheden los op jouw idee. Dat is een proces van "trial and error", overleg en gezamenlijke focus op wat bijdraagt aan het succes van jouw bedrijf.

De OCMN Design Studio staat onder leiding van Jasper Nijssen, Creative Director.

Heb jij al nagedacht over de identiteit van jouw bedrijf?

Je wilt op een professionele manier communiceren met je klanten. Hoe pak je dit aan? Je weet dat het hebben van een eigen logo belangrijk is en dat het professioneel overkomt als deze ook op je briefpapier staat.
Al snel kom je erachter dat het hier niet bij blijft. Er moeten ook flyers komen en vergeet de banners voor social media niet.
Hoe zorg je ervoor dat je opvalt tussen je concurrenten en dat er één lijn in alle uitingen zit? Daarvoor biedt OCMN Design Studio dé uitkomst. 

Het is belangrijk dat de identiteit van jouw bedrijf goed en consistent wordt uitgedragen, off- én online.
Wij gaan graag in gesprek met jou om te kijken wat jouw identiteit is en hoe we deze het beste kunnen visualiseren. Dit begint vaak bij het logo en die lijn trekken we door naar de rest van de huisstijl. We dragen er zorg voor dat jij helemaal achter jouw huisstijl staat. Zodat jij met trots je logo, briefpapier of visitekaartje overhandigt aan jouw leads en klanten. Dit draagt immers bij aan een optimale klantervaring, waar jij de vruchten van zult plukken.

Uiteraard verzorgen wij meer dan alleen maar logo’s, briefpapier en visitekaartjes. De OCMN Design Studio werkt dagelijks aan allerlei projecten voor haar netwerk. Denk aan flyers, posters, boeken, banners, (powerpoint) presentaties en zelfs een krant of magazine!

Voor meer informatie of afspraak, stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.