Huislabels

jouw specialisten

Doneer Crypto en support OCMN

Picture by Pixabay.com

ocmn raad van advies 300x300Wat is voor jou de impact van de coronacrisis?
Wat is of wordt de impact van deze periode voor jouw bedrijf? Als ondernemer ben je wel gewend aan onverwachte invloeden. Dat is niet altijd een probleem. Sterker nog, vaak leidt het ook weer tot nieuwe kansen. Maar deze keer wordt het toch anders ervaren, blijkt uit onze gesprekken met ondernemers, die de weg naar de OCMN Raad van Advies hebben gevonden. 

De coronacrisis plaatst ondernemers voor nieuwe uitdagingen
De impact kan groot zijn en de uitdagingen komen van alle kanten tegelijk. Was het in de voorgaande financiële crisis nog een zaak van "hoe behoud ik mijn omzet" en "hoe krijg ik mijn rekeningen betaald". Op dit moment komt er veel meer op ons, als ondernemer, af. Van lokale spelers tot internationale handelspartijen, iedereen wordt uitgedaagd zich aan te passen aan een vloedgolf van regels en het nemen van de verantwoordelijkheid voor de gezondheid van medewerkers, klanten en leveranciers, waarmee je in contact bent.

Er is een toenemende behoefte aan een klankbord
Als ondernemer met goede creatieve ideëen, optimisme en flexibiliteit kom je er vaak weer op eigen kracht uit.
Nu  merken wij sterk dat de huidige crisis meer impact heeft en de behoefte aan een klankbord van mede-ondernemers en specialisten sterk toeneemt. Daarom zetten we als OCMN Raad van Advies Team de deur verder open om meer ondernemers de gelegenheid te bieden om met ons in gesprek te gaan. Niet zozeer dat wij beter weten hoe jij jouw bedrijf door deze vreemde tijd heen kan loodsen, maar om je een klankbord te bieden en onze gezamenlijke praktijkervaring op gebieden zoals marketing, strategie, financiën en juridische zaken bereikbaar te maken.

Kom in gesprek met vakspecialisten
Over welke uitdagingen in jouw onderneming zou je vrijblijvend en discreet in gesprek willen gaan? Neem gerust contact op. Dit kan rechtstreeks met:

  • Joop der Weduwen - Juridische Zaken - 06-40868068
  • Peter de Wever - Financien - 06-55734150
  • Michiel van de Watering - Strategie en marketing - 06-53721117

Of maak een afspraak via het OCMN Secretariaat per e-mail aan:: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 030 - 8770244


 

Organisatie gegevensOndernemers Conferenties Midden-Nederland

Adres- en contactgegevens

OCMN
Groothandelscentrum Midden-Nederland
Laagraven 5d
3439 LG Nieuwegein

T: +31 30 8770244
E: info@ocmn.nl

KvK: 30171916 - TEiM