Doneer Crypto en support OCMN

Naar aanleiding van onze berichtgeving in verband met de subsidie voor ontwikkeladviezen, kregen wij een telefoontje van Dennis Spillekom van fit20. Dennis Spillekom is geen gekwalificeerde loopbaanprofessional, maar hij benadrukte wel hoe belangrijk het is om te bewegen. Heb je te weinig tijd om te sporten? fit20 is ervan overtuigd dat naast het drukke leven, dat je ook met 20 minuten sporten per week fit kunt worden. Hoe werkt dit? Lees hieronder hun verhaal...

 fit20 logoFit in 20 minuten per week. Jij denkt: te mooi om waar te zijn. Wij en onze ruim 15 duizend klanten wereldwijd weten al ruim 10 jaar het tegendeel. Verdeeld over 140 vestigingen wereldwijd, waarvan ook studio´s in house binnen grote bedrijven als Siemens en Ahold, is fit20 dé meest effectieve en efficiënte gezondheidstraining die er is. Een reden als "geen tijd" om niet aan je fitheid te werken kan dus direct de prullenbak in.

 Hoe druk je ook bent, even 20 minuten high intensity trainen tussen afspraken door is voor iedereen in te passen. De high intensity is absolute noodzaak en het geheim achter het effect van de fit20-training. In een notendop is het principe: nét over de grenzen van je kunnen trainen op professionele krachtapparatuur. Zo geef je je lichaam een zeer sterke prikkel om zich op allerlei vlakken te verbeteren: kracht, fitheid, weerstand, lenigheid, en ja: óók je conditie.

Oud-topschaatser Mark Tuitert zei daar laatst in een interview over: 'Je kunt iedere dag behoorlijk hard trainen. Iedere dag een zeventje. Maar het is effectiever als je één keer per
week traint op een tien. Met heel grote piekbelasting stimuleer je je lichaam om heel grote aanpassingen te doen.'

Wat de training nog tijdsefficiënter maakt? Het feit dat je je niet hoeft om te kleden; in onze gekoelde ruimte zweet je niet. Niet zweten, Shoot fit20 echt waar? Jazeker: hoewel je dus high intensity traint, zijn de oefeningen in slow motion, waardoor de transpiratie niet op gang komt en de training ook zeer veilig is voor alle niveau´s en leeftijden. Op deze manier trainen kan alleen onder begeleiding van deskundige trainers die specifiek zijn opgeleid om deze training te geven. Zij helpen je de training correct uit te voeren en slepen je door de moeilijke momenten heen, want die ga je in die 20 minuten zeker tegenkomen. Je traint op afspraak, alleen of samen met maximaal 1 ander persoon. Het trainen doe je gefocust en in een rustige omgeving, volledig veilig op het gebied van afstand houden en ventilatie.

In het kader van Vitaal Ondernemen is een fit, gezond en energiek lichaam een absolute noodzaak. Zowel voor de ondernemer zelf om het drukke bestaan als ondernemer het hoofd te bieden, als voor de werknemers. Het ziekteverzuim in Nederland is al jaren stijgende en stijgt zeker in deze tijd tot recordhoogtes. Een fit en gezond lichaam is weerbaar en heeft een veel beter functionerend immuunsysteem: bij in company fit20 studio´s werd tot een halvering van het ziekteverzuim bereikt onder de deelnemers.

We kunnen je nog heel veel meer vertellen over de voordelen van de fit20 training, maar uiteindelijk geldt het principe: doen = geloven. Als ondernemer binnen het OCMN netwerk kan je gebruik maken van twee gratis trainingen, geheel vrijblijvend.

Onze studio´s binnen het werkgebied van OCMN zijn Nieuwegein en Utrecht-Zuid:
https://fit20nieuwegein.nl/ en https://fit20utrecht-zuid.nl/ .

Graag nodigen we je uit voor een geheel vrijblijvende kennismakingstraining. Neem vooral contact met ons op via de contactgegevens hieronder:

fit20 Nieuwegein                                  fit20 Utrecht Zuid
Kantoor Zoomers                                  Kantoor de Winthont
Zoomstede 13a                                     Winthontlaan 6
3431 HK Nieuwegein                           3526 KV Utrecht
030 - 7400030                                      030 - 7604179
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                            Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Organisatie gegevensOndernemers Conferenties Midden-Nederland

Adres- en contactgegevens

OCMN
Groothandelscentrum Midden-Nederland
Laagraven 5d
3439 LG Nieuwegein

T: +31 30 8770244
E: info@ocmn.nl

KvK: 30171916 - TEiM