Ondernemers Conferenties Midden-Nederland

Jouw zakelijke netwerk van ondernemers en zelfstandig vakspecialisten

Vitaal ondernemen

Sinds jaar en dag is Vitaal Ondernemen een speciaal aandachtsgebied binnen het OCMN ondernemersnetwerk.

Doel van het aandachtsgebied is ondernemers en vakspecialisten op dit gebied een podium te geven om exposure te geven aan hun kennis, ervaring, expertise en die in te zetten voor het wergkevers en werknemers ofwel werkend Nederland.

Update: Juli 2021
Nu we alweer meer dan een jaar hard geconfronteerd zijn met hoe belangrijk goede gezondheid en vitaliteit is, gaan we nog meer aan de slag met het uitdragen van het belang van Vitaal Ondernemen.

Vanaf de tweede helft van dit jaar gaan we volop aan de slag met promotiecampagnes die bijdragen aan het nog meer bewustworden van de noodzaak van vitalitiet in, op en buiten de werkvloer. Met de Nationale Vitaliteitsweek (laatste week van September) in het vooruitzicht, het in Mei geintroduceerde OC-Q magazine en tal van specialisten in het netwerk, hebben we goede uitgangspunten om tot succesvolle campagnes en acties te komen die bijdragen en aanzetten tot Doen!

Peter Klink
OCMN Management

 

Donderdag 02-12-2021 - vanaf 09:00 uur doorlopend

Online: In de Social Lounge aan de: Theme tafel Vitaal Ondernemen

Neem vandaag eens even de tijd om eens heerlijk te lachen. Zeker als je druk bent, geen tijd hebt, het volledig ongelegen komt, juist dan. Neem eens even de tijd om mee terug te gaan naar 1986 voor een fris en helder beeld op de fantastische voordelen van "Thuiswerken" en de visie van dit geniale duo.

Geniet ervan. Vanaf 09:00 uur doorlopend in de Social Lounge aan de Thema tafel Vitaal Ondernemen.

https://www.airmeet.com/event/f4861430-1dd5-11ec-8b32-877dc345ed32 ]

 

Openingsevent Week van de Werkstress
15-11-2021 Tijdstip: 13:00 - 13:45 uur

De Week van de Werkstress wordt op maandag 15 november van 13.00 tot 13.45 uur geopend door de staatssecretarissen Dennis Wiersma (ministerie van SZW) en Paul Blokhuis (ministerie van VWS). Zij gaan in een live uitgezonden webinar in gesprek met werkgevers over hoe je mentaal sterk blijft. De gespreksleider is Marijke Roskam.

Dit event wordt live gestreamd in de Social Lounge - thematafel Vitaal Ondernemen

Webinar: Donderdag 25-11-2021 vanaf 10:00 uur met herhaling op ieder uur.

Online: In de Social Lounge - thematafel Vitaal Ondernemen

Masterclass Vitaal Vechtdal - 7 eigenschappen van Vitale organisaties door Christian Kromme.

Wat is er voor nodig om een toekomstbestendige organisatie te bouwen? En waarom hebben we die toekomstbestendige organisaties nodig? Verandering is altijd gaande. Digitalisering heeft effect op sectoren en branches, op banen en vaardigheden en ook op ons als persoon. Daar gaat nog veel meer van komen. We kijken terug naar het verleden, maar kijken ook naar de toekomst. Hoe zien organisaties van de toekomst eruit? Welke eigenschappen hebben deze organisaties? Welke technologie trends zijn belangrijk en wat de impact hiervan op de samenleving, organisaties en op ons als persoon. Laat je inspireren door de eerste masterclass die hoort bij de reeks ondernemersverhalen over Werk en Vitalteit!

https://www.airmeet.com/event/f4861430-1dd5-11ec-8b32-877dc345ed32 ]

 

Een vitaal bedrijf met gezonde en gelukkige medewerkers, dat willen alle ondernemers. Het betekent vaak meer productiviteit, meer succes en dus ook meer omzet. Maar hoe vitaal zijn jouw medewerkers? Durf jij hen vragen hierover te stellen? Hoe doe je dat en wat levert het je op? Vitaal Bedrijf en VNO-NCW MKB Noord helpen jou graag op weg!

Dit programma kan je volgen: dinsdag 9 november van 9.00 – 10.00 uur in de Social Lounge
Aan de thematafel Vitaal Ondernemen.

De link / url voor toegang tot de Social Lounge is voor de hele maand november 2021: https://www.airmeet.com/e/f4861430-1dd5-11ec-8b32-877dc345ed32

Wil je live deelnemen aan het programma via Zoom dan kan je aanmelden op de website van de organistor: Vitaal Bedrijf