Doneer Crypto en support OCMN

NATIONALE VITALITEITSWEEK
Elk jaar, de laatste week van September in heel Nederland, een week lang aandacht voor vitaliteit en werkgeluk – 8e editie 2022 – WEEK 38 - 19 t/m 25 september 2022

Vanuit OCMN en met OC-Q Magazine gaan we ook dit jaar veel aandacht besteden aan dit belangrijke onderwerp. In aanloop naar de nationale vitaliteitsweek in september, maken we een programma waarmee we doorlopend extra aandacht geven aan "Vitaal Ondernemen". Ben jij zelf een vitaliteits-professional of betrokken bij vitaliteit vanuit jouw werk, passie of expertise? Meld je dit dan tijdig bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en informeer naar de promotie, advertentie en publicatiemogeljikheden bij OCMN Vitaal Ondernemen en het OC-Q Magazine.


Over de 8e editie:
Een week lang aandacht voor vitaliteit
VITAMINE AANDACHT
vitaliteitsweek-wijdoenmee

Van 19 t/m 25 september 2022 vindt alweer de 8e editie van de Nationale Vitaliteitsweek plaats! Gedurende deze hybride week van vitaliteit, die sinds 2015 jaarlijks in de laatste (volle) week van september plaatsvindt, kan je verbinden met gelijkgestemden, nieuwe informatie, inspiratie en kennis opdoen op het gebied van vitaliteit/gezondheid en werkgeluk. Vijf dagen aandacht en activiteiten gericht op het vergroten van vitaliteit en meer verbinding in het Nederlands bedrijfsleven!

Doel
Het doel van de Nationale Vitaliteitsweek is werkend Nederland bewust te maken van het belang van de eigen vitaliteit. Het thema van 2022 is Vitamine Aandacht. Na 2 jaar op afstand en online werken, is aandacht in onze ogen essentieel om vitaal en verbonden te blijven. En daar kunnen we allemaal wel iets extra van gebruiken. Voor jezelf, in je werk, in je team en organisatie.

bron: nationalevitaliteitsweek.nl


 

Organisatie gegevensOndernemers Conferenties Midden-Nederland

Adres- en contactgegevens

OCMN
Groothandelscentrum Midden-Nederland
Laagraven 5d
3439 LG Nieuwegein

T: +31 30 8770244
E: info@ocmn.nl

KvK: 30171916 - TEiM