Doneer Crypto en support OCMN

Vitaal ondernemen is een manier van ondernemen waarbij de gezondheid en het welzijn van de ondernemer, het personeel en de omgeving centraal staan.

Het is een holistische benadering van ondernemen, waarbij rekening wordt gehouden met alle aspecten van het leven en het werk.

Vitaal ondernemen betekent dat er aandacht is voor de fysieke, mentale, emotionele en spirituele gezondheid van de ondernemer en het personeel. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat er aandacht is voor een gezonde werkomgeving, waarbij er bijvoorbeeld rekening wordt gehouden met goede arbeidsomstandigheden en een gezonde levensstijl.

Daarnaast betekent vitaal ondernemen ook dat er aandacht is voor duurzaamheid en het minimaliseren van de negatieve impact van de onderneming op de omgeving. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat er wordt gebruik gemaakt van duurzame energiebronnen en dat er wordt gewerkt aan het verminderen van het gebruik van natuurlijke hulpbronnen.

Verder kan vitaal ondernemen ook betekenen dat er aandacht is voor het welzijn van de omgeving waarin de onderneming actief is. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat er wordt gewerkt aan het verbeteren van de levensomstandigheden van de lokale bevolking of dat er wordt geparticipeerd in maatschappelijke initiatieven.

Vitaal ondernemen is dus een manier van ondernemen waarbij gezondheid en duurzaamheid centraal staan. Het is een manier van ondernemen die gericht is op het creƫren van een duurzame en gezonde toekomst voor alle betrokkenen, inclusief de ondernemer, het personeel, de omgeving en de maatschappij.

Organisatie gegevensOndernemers Conferenties Midden-Nederland

Adres- en contactgegevens

OCMN
Groothandelscentrum Midden-Nederland
Laagraven 5d
3439 LG Nieuwegein

T: +31 30 8770244
E: info@ocmn.nl

KvK: 30171916 - TEiM