Doneer Crypto en support OCMN

In het pakket Belastingplan 2021 staan extra maatregelen om economische groei in deze coronacrisis te stimuleren. Tegelijkertijd biedt het kabinet ook perspectief voor de periode daarna. Het kabinet gaat door met hervormingen, met maatregelen voor een beter, eerlijker en groener belastingstelsel. 

Staatssecretaris Hans Vijlbrief van Financiën: “Juist in een crisis is het belangrijk de blik op de toekomst vast te houden. Daarom nemen we met dit Belastingplan maatregelen voor nu én voor later, zodat we met een eerlijker en groener belastingstelsel uit de crisis komen. Multinationals gaan bijvoorbeeld een eerlijker belasting aandeel betalen. Voor kleine bedrijven met weinig winst verlagen we de tarieven. We verbeteren de toegang voor starters tot de woningmarkt en het aantal kleine spaarders en beleggers dat straks belasting over vermogen betaalt, daalt met bijna 1 miljoen mensen. Ook vergroenen we de belastingen met een CO₂-heffing, waarmee we bedrijven in de industrie stimuleren de CO₂-uitstoot te verminderen.”

In het Belastingplan 2021 staan onder andere de volgende maatregelen:ocmn raad van advies 300x300

  • Maatregelen in verband met corona
  • Maatregelen voor ons allemaal
  • Belastingen voor ondernemers
  • Belastingen voor het klimaat
  • Toeslagen

Deze maatregelen zullen logischerwijs van invloed zijn op alle ondernemers, groot of klein. Om een goede koers uit te zetten of bij te sturen zijn er binnen het OCMN netwerk genoeg specialisten om je daarmee te helpen. Denk daarbij aan:

En natuurlijk kan je ook de OCMN Raad van Advies voor jou als ondernemer inzetten als klankbord en sparringpartner voor bedrijfsgroei.

Wil je inhoudelijk meer lezen over de belastingplannen 2021? Ga dan rechtstreeks naar de bron: Rijksoverheid, nieuwsbericht | 15-09-2020 | 15:15

 

NB: Ben je actief op het gebied van financiën en wil je ook in dit aandachtsgebied vermeldt      worden of publiceren? Dat kan als OCMN Privilegekaarthouder en laat dat dan weten aan het OCMN  secretariaat via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Organisatie gegevensOndernemers Conferenties Midden-Nederland

Adres- en contactgegevens

OCMN
Groothandelscentrum Midden-Nederland
Laagraven 5d
3439 LG Nieuwegein

T: +31 30 8770244
E: info@ocmn.nl

KvK: 30171916 - TEiM