Huislabels

jouw specialisten

Doneer Crypto en support OCMN

Joop der Weduwen

Joop heeft in Utrecht in de jaren 80 van de vorige eeuw rechten gestudeerd en is zowel strafrechtelijk als privaatrechtelijk afgestudeerd. In 2005 heeft hij ook strategisch management afgerond aan dezelfde universiteit.

Joop heeft jaren gewerkt als juridisch medewerker, beleidsmedewerker en manager in de sociale zekerheid. Na ervaring als parttime ondernemer in de jaren 90 van de vorige eeuw is Joop in 2014 fulltime aan de slag gegaan als zelfstandig ondernemer. Hij is een juridisch adviesbureau gestart, gericht op de juridische ondersteuning van met name ondernemers, onder de naam Juridisch Eerste Hulp Bij Ondernemen.

Met zijn bedrijf helpt hij ondernemers van ‘contact naar contract’. Met een accent op het terrein van het ondernemingsrecht, het arbeidsrecht en het sociaal verzekeringsrecht.

In 2018 schreef Joop, het boek: ‘Vogelvrij verklaard. Het arbeidsrecht van de zzp’er. Hoe en waarom de freelancer verdwijnt.’ Joop heeft zijn hele arbeidzame carrière te maken gehad met het vraagstuk van zelfstandigheid van de zzp’er. In het boek behandelt hij de juridische en politieke achtergronden bij dit vraagstuk en draagt hij een mogelijke oplossing aan.
Joop is lid van diverse juridische beroepsorganisaties en lid van de commissie van toezicht (klacht instantie) van de Nederlandse Vereniging van Rechtskundig Adviseurs. Joop is woonachtig in Utrecht.

Organisatie gegevensOndernemers Conferenties Midden-Nederland

Adres- en contactgegevens

OCMN
Groothandelscentrum Midden-Nederland
Laagraven 5d
3439 LG Nieuwegein

T: +31 30 8770244
E: info@ocmn.nl

KvK: 30171916 - TEiM