Doneer Crypto en support OCMN

Logo Nationale Vitaliteitsweek 2021 gepubliceerd op de ocmn.nl website

 Van #COVID-19 naar #GOFIT-21

Van 20 t/m 26 september 2021 vindt alweer de 7e editie van de Nationale Vitaliteitsweek plaats! Het doel van de Nationale Vitaliteitsweek is werkend Nederland bewust te maken van het belang van de eigen vitaliteit.
Met het thema #GOFIT draait het om Groei & Ontwikkeling en FIT zijn. Fit dus in de algemene zin van het woord: fysiek- en mentaal fit maar ook ‘fit for the job’ en ‘fit for the future’ ofwel één en al bewustwording hoe je aan je eigen vitaliteit kunt werken. In de week van vitaliteit kan je ontdekken wat het beste voor jou en jullie organisatie werkt.

Doel
Klaas Koster initiator van de NVW – en eerste Vitaloog in Nederland – vertelt: “In 2028 is 82% van werkend Nederland vitaal en verbonden! Met als doel dat we werkend Nederland fit & vitaal het laatste kwartaal van 2021 uit willen laten gaan. Je wordt geïnspireerd hoe je zelf je eigen vitaliteit en de vitaliteit van de organisatie kunt verbeteren en behouden.”
De Nationale Vitaliteitsweek is verbonden aan een goed doel, dit jaar is dat wederom Spieren voor Spieren. SvS heeft als missie: “alle spierziekten voor kinderen verslaan!”. Daar dragen we graag ons steentje aan bij en derhalve gaan alle opbrengsten uit de Nationale Vitaliteitsweek 2021 naar deze geweldige stichting.

Programma 2021
Het programma is te vinden op de website www.nationalevitaliteitsweek.nl. Voor een kleine vergoeding, waarvan de opbrengsten dus volledig naar Spieren voor Spieren gaat, kun je interessante webinars volgen.

Zet vitaliteit op de kaart
Naast dit programma biedt de Nationale Vitaliteitsweek ook een platform waarop je de activiteiten van jouw organisatie kunt plaatsen. Doel hiervan is om alle bedrijven & organisaties in Nederland te inspireren en te laten zien waar we met z’n allen mee bezig zijn en hoe we werkend Nederland vitaliseren en verbinden. Op www.nationalevitaliteitsweek.nl/kalender/ staan alle tot nu toe aangemelde activiteiten. Wie zelf een evenement of activiteit organiseert, kan dit daar kosteloos aanmelden. Zo inspireren wij elkaar!

Als werkgever kun je ervoor kiezen om fan of ambassadeur te worden van de Nationale Vitaliteitsweek. Hiermee laat je als werkgever zien dat je actief bezig bent om een vitaal bedrijf te worden en te blijven! Interesse? Neem contact op met het OCMN Secretariaat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of contactformulier...

De Nationale Vitaliteitsweek is een initiatief van het NGvV en Vitalogisch

Organisatie gegevensOndernemers Conferenties Midden-Nederland

Adres- en contactgegevens

OCMN
Groothandelscentrum Midden-Nederland
Laagraven 5d
3439 LG Nieuwegein

T: +31 30 8770244
E: info@ocmn.nl

KvK: 30171916 - TEiM